4D Sports : Driving

Bu oyun Stunts ismiyle de bilinir.Fantastik, tek diskete sığan en güzel (ve tek gerçekçi-fantastik) araba yarışlarından birisidir.Oyun STUNTS.EXE dosyasıyla açılıyor.Ana menüde ‘Opponent’ kısmında saate karşı yarışmayı seçebilir veya gittikçe zorlaşan 6 karakterden birisini rakibiniz olarak belirleyebilirsiniz.Ayrıca rakibin aracını ve kendinizinkini buradan ayarlayabilirsiniz.Tabii araba seçme işini ana menüdeki ‘Car’ opsiyonu da yapar.Sağ taraftan ‘Track’ ile yarışacağınız fantastik pistlerden birini seçebilir veya kendi pistinizi de tasarlayabilirsiniz.’Option’ ise her zamanki gibi grafik ve ses ayarları, replayları içeriyor.

Oyunda acayip bir çekicilik var.İlk etapta neden oynayayım ki deseniz de pistler ve oynanabilirlik sizi bağlıyor.Arabayı çarpıp kaybettikçe yeniden başlamak isteyeceksiniz.Ayrıca pist rekorları da arkadaşlarla aranızda tatlı bir rekabet oluşturabilir.

Bu oyunu arşivinize mutlaka katın.Canınız sıkıldıkça da oynayın.Pişman olmazsınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.